tillbaka till första sidan
Meddelande till Kråkspark och Lervälling


Hej och Välkommen

Här har jag samlat lite av det jag producerat under de senaste åren, mycket tillsammans med min väninna Gerda-Thyra som varit både stötta och källa till inspiration.

Jag har sedan barnsben sysslat med hantverk i olika material, men har de senaste 6 åren fastnat mer och mer för lerans möjligheter. Idag har jag utökat min repertoar till att även inkludera trådslöjd.

Tycker det är roligt att leka och testa gränser i färg och form och vill inte känna mig begränsad av olika regler, därför är också oftast varje föremål unikt, och stilen rikt varierad.

Det är blandat gammalt och nytt och än så länge är det mest keramik eftersom det var först på senare år jag insåg det smarta med att ta foton på mina alster; som till stor del varit just keramik.

Jag kan väl med ett finare ord kallas autodidakt men min utbildning  inkluderar en del kurser och utbildningar i textil och keramik.

De senaste åren har jag förevisat mitt hantverk på  "Öbergska husets" Hantverksutställning, "Kulturnatta" samt Kronhusbodarna i Gbg. Innan dess köptes och såldes mycket av det textila i  affärer runt om i Göteborg, men framförallt i Haga.

Tack för att du visat intresse och hoppas du tar tillfället i akt att titta runt.